Græskvinimport
GRÆSK IMPORT S.M.B.A
ForsideRØD VINHVID VINROSE VINRETSINASØD VINØLKontakt
RØD VIN


18.
0,75cl Cabernet sauvignon
For en ivrig vin drikker, er nogle vigtige elementer af Cabernet Sauvignon værd at bemærke. Det mest markante element i Cabernet Sauvignon er dens solbær aroma, som er til stede i alle sine vine på verdensplan.
19.
2 l INOPION
Legendary King of Chios, søn af Dionysos og Ariadne. Vin produceret af vinstokke dyrket i tusinder af år på skråningerne af Kithairona, den ideelle højde på 470 mio. De sorter (Cabernet - Grenache - Syrah) modnet og forarbejdet på den mest ideelle måde at tilbyde denne fantastiske vin. De unormale forandringer i smag, friskhed, rig krop og glat tangy smag, denne vin giver de bedste følgesvend til alle tider. Serveres ved 16 ° - 18 ° C
20.
0,75cl MAKEDONIKOS
Lys rubin rød farve med et skin af violet. Et symbol på dens friskhed. Flået friske ribs tilsat som giver en ribsagtig aroma. blød smag og en silkeagtig sensation.
21.
0,75cl CAVA TZANTALI
En dybrød vin med en moden nuance. Den er rig på bouquet, udviklet med tørret figner og blommer og et pif af peber og vanilje. Den er meget kropfuld og velsmagende.
22.
0,75cl NAOUSA
En kropfuld vin, rubinrød farve i sin fremkomst, med en aroma af røde bær fremhævet ved ny egetræ, vel balanceret med en elegant lang finish.

24.
0,75cl SYRAH
Den berømte fransk oprindelse vifte af røde druer. Vinen får en meget rig farve, men med en temmelig nok skarp smag.
Så det modnes inde egetræsfade og så bliver mild med en fløjl smag. Lilla farve, rig på? Avor, fløjlsagtig smag og varig følelse af smag.
Vildt og kød serveret med stærk rød saucer. Kombineret med gul ost.

25.
0,75cl METOXI
Det unigue ecosystem på St. Panteleimon klosteret på Mt. Athos har givet fødsel til en sand ” gammel vin”. Den har en dyb rød farve på toppen et stænk af frugt. Intens og generøs præsenteret af Cabernet Sauvignon med en fløjlsblød struktur, som en limusine. En silkeagtig nærværelse og finhed. Vægt og bitter elgance på smeltet chokolade-agtig baggrund.
26.
0,75cl METOXI X
Det unigue ecosystem på St. Panteleimon klosteret på Mt. Athos har givet fødsel til en sand ” gammel vin”. Den har en dyb rød farve på toppen et stænk af frugt. Intens og generøs præsenteret af Cabernet Sauvignon med en fløjlsblød struktur, som en limusine. En silkeagtig nærværelse og finhed. Vægt og bitter elgance på smeltet chokolade-agtig baggrund.
 
  31.
2L NEMEA V.Q.P.R.D.
Denne vidunderlige vin har vundet mange internationale priser. Den er lavet af
Agiorgitiko vindruer, med erfaring fra generation til generation. Serveres ved 18 grader. Passer fin med rødt kød med en tung rød sauce.
32.

0,75cl NEMEA Epilinios V.Q.P.R.D.
Denne vidunderlige vin har vundet mange internationale priser. Den er lavet af Agiorgitiko vindruer, med erfaring fra generation til generation. Serveres ved 18 grader. Passer fin med rødt kød med en tung rød sauce.

 


33.
0,75cl NEMEA
Denne vidunderlige vin har vundet mange internationale priser. Den er lavet af Agiorgitiko vindruer, med erfaring fra generation til generation.Serveres ved 18 grader. Passer fin med rødt kød med en tung rød sauce.
34.
0,75cl NEMEA V.Q.P.R.D.
Denne vidunderlige vin har vundet mange internationale priser. Den er lavet af Agiorgitiko vindruer, med erfaring fra generation til generation. Serveres ved 18 grader. Passer fin med rødt kød med en tung rød sauce.
35.
0,75cl NEMEA RESERVE
Dyb pupur rød fave, den er lavet af Agiorgitiko vindruer Nemea. Opbevaret i egetræsfade til modning. Serveres ved 18 grader. Passer godt med fjerkræ og rødt kød, som serveres med en tung rød sauce.
36.
0,75cl KANENAS
Mørkerød farve, kompleks bouquet udsender dufte af røde frugter og krydderier med noter af peber og tobak, rig fløjlsagtig konsistens og lang finish. Visning Forslag: Serveres på 16-18:e C. Det passer meget godt med vildt, grillet eller kogt kød med rige saucer, hårde gule oste.